σπανουλησ μπαρτζωκασ / Olympiakos Sthn Akrh O Kemzoyra O Mpartzwkas Kai O Arxhgos Spanoylhs Pic H Apopsh

Για τον σπουδαίο αρχηγό και μύθο του ευρωπαϊκού μπάσκετ Βασίλη Σπανούλη μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Οlympiacosbcgr. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέστρεψε για μια ακόμη φορά στο ΣΕΦ και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο της ομάδας μας.


Mpartzwkas Gia Spanoylh O Basilhs Einai O Shmantikoteros Paikths Sthn Sygxronh Istoria Toy Olympiakoy

Δείτε τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

σπανουλησ μπαρτζωκασ. Όλα τα ρόστερ των ομάδων της Ευρωλίγκα για την φετινή περίοδο. Η ζωή χωρίς τα. Οι ερυθρόλευκοι αποχαιρέτησαν την EuroLeague έπειτα από τη νίκη επί της Χίμκι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και τερμάτισαν στη 12η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 16-18 ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε για το.

Μπορεί να άλλαξαν πολλά πράγματα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αλλά όσο ο Σπανούλης μπαίνει στο παρκέ η φιλοδοξία δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψει. Τι είπε για Σπανούλη Πρίντεζη και το σημείο καμπής της χρονιάς. Αβέβαιο το μέλλον του Σπανούλη ρελάνς με Γουόκαπ 5 Ιουνίου 2021 - 2202 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ολυμπιακός.

Οι ανατροπές είναι στο dna του Ολυμπιακού Οι μαζεμένες επέτειοι των ευρωθριάμβων του Ολυμπιακού σε Πόλη και Λονδίνο και οι εκμυστηρεύσεις του Βασίλη Σπανούλη και του Γιώργου. Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής Εμεινε ζωντανή η γαλανόλευκη. Ο Σπανούλης παίζει μονό με τον χρόνο και τον κερδίζει.

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 - 2255. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού επί ημερών Μπαρτζώκα μετράει σε 29 λεπτά συμμετοχής 168 πόντους με 812 δίποντα και 50 τρίποντα 53 ασίστ και 38 λάθη. Ακούστε αυτά που κανείς μπασκετο-ΑΡΔ και δυστυχώς κανένα στέλεχος της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν βγαίνουν ως τώρα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην οποία μιλούσαν ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Μπαρτζώκας εισέβαλλαν στην αίθουσα οι υπόλοιποι ερυθρόλευκοι και μπουγέλωσαν. ΒΙΝΤΕΟ-Το μπουγέλο σε Σπανούλη-Μπαρτζώκα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε τον απολογισμό της σεζόν αναλαμβάνοντας τη μεγαλύτερη ευθύνη.

Είναι ένας μεγάλος γρίφος το αν ο Βαλμπουενά μπορεί να κάνει το ίδιο ξανά. Ένα από τα βασικά ζητούμενα για το νέο ρόστερ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήρε την απόδοση των παικτών του για την νίκη τους κόντρα στην Φενέρμπαχτσε μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη που έσπασε τα κοντέρ και δήλωσε πως το κίνητρο του αρχηγού του.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην Euroleague φέτος και ήδη ετοιμάζει την ομάδα για την νέα χρονιά με τον Τάιλερ. Το βασικότερο είναι πως μέχρι στιγμής ο Σπανούλης παρουσιάζεται πιο. Ο Σπανούλης είναι Θρύλος θα μιλήσει με τους προέδρους.

Ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του για φέτος νικώντας τη. Μπαρτζώκας και Σπανούλης στα ΝΕΑ. Και αυτό καλείται να το βρει και να το λύσει πάλι ο Μαρτίνς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλά κατά τη διάρκεια της επιστροφής του Ολυμπιακού από το Λονδίνο και σχολιάζει την. 5 Ιουνίου 2021 - 2220 5 Ιουνίου 2021 - 2202 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ολυμπιακός. Δείτε το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Η νέα εποχή για τον Λιβιό Ζαν Σαρλ είναι εδώ και η πρώτη γνωριμία με κόουτς και ηγέτη έγινε. Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 - 1957. Log into your account.

Πληροφορίες παίκτες στατιστικά για την Euroleague.


8a Agwnistei Me Th Siena O Spanoylhs


Olympiakos O Mpartzwkas Prepei Na Ftia3ei Kai Mia Omada Contra Gr


Mpartzwkas Spanoylhs H Antidrash Toy Kill Bill Otan Eide Ton Ellhna Texniko Pics Vid Flash Gr


Olympiakos O Mpartzwkas Elyse To 8ema Spanoylh Newsbomb Eidhseis News


Basilhs Spanoylhs Mpartzwkas Printezhs Papapanikolaoy Kai Sloykas Miloyn Gia Ton Kill Bill


Mpartzwkas Gia Spanoylh O Shmantikoteros Paikths Sthn Sygxronh Istoria Toy Olympiakoy Photos Eurohoops


Mpartzwkas Den 3eroyme Poso 8a Leipsei O Spanoylhs


Mpartzwkas Gia Spanoylh An Yparxei Covid 5 Xronia 8a Stamathsei Sta 45 Emena 8a Krazete Ola Prasina


Olympiakos Mpartzwkas Spanoylhs Kai Realismos


Mpartzwkas Den Exw Dei 3ana Hgeth San Ton Spanoylh


Olympiakos Ti Ekane O Spanoylhs Otan Antikrise Ton Mpartzwka Vid Fosonline


Ektos Spanoylhs Kai Mpartzwkas Mpasket Ellada Olympiakos Sport Fm Gr Bwinspor Fm 94 6


Spanoylhs Megalo Meridio Epityxias O Mpartzwkas News


Apotyxhmenh Xronia Symfwnhsan Mpartzwkas Kai Spanoylhs Ta Nea


Mpartzwkas Den Exw Idea Gia To Ti Skeftetai Na Kanei O Spanoylhs Basketworld Net


Olympiakos Sthn Akrh O Kemzoyra O Mpartzwkas Kai O Arxhgos Spanoylhs Pic H Apopsh


Mpartzwkas Kai Spanoylhs Sta Nea Oi Anatropes Einai Sto Dna Toy Olympiakoy Ta Nea


Olympiakos Sthn Akrh O Kemzoyra O Mpartzwkas Kai O Arxhgos Spanoylhs Pic H Apopsh


Spanoylhs Megalo Meridio Sthn Epityxia O Mpartzwkas Onsports Gr

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url